
Експерти: регулярне споживання морської жирної риби продовжує життя 19.08.2013
Вживання в їжу жирної морської риби здатне істотно зміцнити здоров'я і продовжити життя, говориться в дослідженні, опублікованому в американському науковому журналі Annals of Internal Medicine.
& Nbsp;
За даними дослідження, яке проводили в квітні 2013 року, регулярне споживання морської жирної риби, багатої білком і поліненасиченими жирними кислотами Омега-3 продовжує життя людини, розповіли в Асоціації дієтологів України.
& Nbsp;
Дієтологи рекомендують їсти морську рибу менше двох-трьох разів на тиждень, щоб насичувати організм корисними жирними кислотами Омега-3. Дослідження показало, що люди з високим вмістом поліненасичених жирних кислот Омега-3 в організмі живуть довше, ніж ті, в яких цей показник нижче. Чоловіки, навіть один раз на тиждень вживають в їжу морську рибу, менше схильні до ризику хвороб серця, а люди похилого віку з великим вмістом Омега-3 в організмі, згідно з дослідженням проведеного в Університеті Вашингтона, відчувають себе в цілому набагато краще тих, хто риби не їсть.
& Nbsp;
Сьогодні українські дієтологи відзначають, що близько 80% населення України споживає недостатня кількість Омега-3 поліненасичених жирних кислот.
& Nbsp;
Згідно з даними Державної служби статистики, споживання риби і морепродуктів в Україні становить 13,2 кг /людину в рік. Це істотно менше норми, підкреслюють в Асоціації.
Джерело: & nbsp; http://korrespondent.net
- ..детальніше
Експерти: регулярне споживання морської жирної риби продовжує життя
Вживання в їжу жирної морської риби здатне істотно зміцнити здоров'я і продовжити життя, говориться в дослідженні, опублікованому в американському науковому журналі Annals of Internal Medicine.
..детальнішеЯк подавати червону ікру: правила етикету
Згідно з правилами етикету, якщо червону ікру подають як окреме частування, а не в складі будь-якої страви, її необхідно укласти в икорницах, поставлену на колотий лід...детальнішеХарчова цінність м'яса форелі, вирощеної в море
Харчова цінність форелі залежить від її походження і віку, тому показники тесту можуть варіювати...детальнішеЯк правильно обрати ікру до Нового року?
Її мріють їсти ложками. Але їдять на бутербродах. Хоча навіть простий хліб з маслом вона перетворює на справжній делікатес, а звичайний вечеря - в елегантний банкет. Дійсно, червона ікра - це свято. Як вибрати правильну ікру для новорічного столу?
- ..детальніше
Вживання риби допомагає боротися з депресією
Згідно нової теорії західних дієтологів і психіатрів між роботою мозку, емоціями і харчуванням існує тісний зв'язок. Чому саме риба? Цей продукт допомагає мозку виробляти речовини, які дають можливість відчувати себе спокійніше, щасливіше, зберігати ясність думки.
..детальнішеEuropean Seafood Exposition Brussels 2012
20-я щорічна виставка морепродуктів European Seafood Exposition і 14-я щорічна виставка переробки морепродуктів Seafood Processing Europe пройшли в квітні 2012 року в Брюсселі.
..детальнішеЧилійська мідія набуває все більшої популярності на світових ринках
За період з січня по листопад 2011 року Чилі експортувала 66 043.8 тонн чилійської мідії (Mytilus chilensis), що на 46% перевищує експорт аналогічного періоду 2010 року (45 219.3 тонн).