Салат з креветками

Салат з креветками

&Nbsp;

Інгредієнти:

апельсин   - 3 шт.

огірок   - 1 шт.

солодкий перець   - 1 стручок

рис   - 100 г

креветки   - 100 г

лавровий лист   - 1 шт.

кріп   - 1 пучок

яйце   - 1 шт.

суха гірчиця   - 1 щіпка

лимон   - 1/2 шт.

рослинне масло   - 100 мл

ПРОЦЕС ПРИГОТУВАННЯ

1.         Відваріть рис в 1 склянці води, промийте холодною водою.

2.         Очищені креветки варите 5 хв у підсоленій воді з лавровим листом. Відкиньте на сито, промийте водою.

3.         Розріжте навпіл солодкий перець, видаліть насіння, наріжте кубиками. Огірок наріжте тонкими скибочками. Кріп дрібно порубати.

4.         Очистіть апельсини, розділіть на часточки, видаліть білі плівки, наріжте шматочками м'якоть.

5.         Готуємо соус. Розітріть дочиста яйце з дрібкою солі, додайте гірчицю і лимонний сік. Постійно помішуючи, влийте тонкою цівкою олію.

6.         З'єднайте підготовлені інгредієнти салату, поперчіть за смаком, ретельно перемішайте. Викладіть салат в порційні салатники, полийте приготованим соусом.

Приємного апетиту!

  • Рибний суп по-середземноморському

    Рибний суп по-середземноморському

    Для приготування знадобиться:

    - 500 г щільного філе білої риби без кісток і шкірки

    - 2 столова ложка оливкової олії

    - 1 велика цибулина, нарізати

    - 2 зубчики часнику, подрібнити

    - 400 г (1 банка) помідорів у власному соку

    - 1 столова ложка томатної пасти

    - 1 стакан сухого білого вина

    - 3 склянки рибного або курячого бульйону

    - 1 столова ложка дрібних каперсів

    - 2 столові ложки нарізаних оливок

    - пригорща свіжого листя базиліка

    &Nbsp;

    детальніше
    Кальмари, фаршировані грибами, сиром і яйцями

    Кальмари, фаршировані грибами, сиром і яйцями

    Фаршировані кальмари не просто смачні, вони чудово виглядають на будь-якому столі.

    Склад:
    Тушки кальмарів & ndash; 4 шт
    Яйця & ndash; 2 шт
    М'який сир & ndash; 100 гр
    Мариновані печериці – 20 шт
    Сіль, чебрець & ndash; по 0,5 ч.л.

    детальніше
    Лаваш з лососем

    Лаваш з лососем

    Інгредієнти для рецепта & nbsp; Лаваш з лососем

    тонкий лаваш - одна штука
    копчений лосось - 200 грам
    м'який плавлений сир - 100 грам
    червона ікра - за смаком
    листя зеленого салату - на смак
    зелень кропу - за смаком
    лимон - для прикраси

    детальніше
    Салат з креветками

    Салат з креветками

    &Nbsp;

    Інгредієнти:

    апельсин   - 3 шт.

    огірок   - 1 шт.

    солодкий перець   - 1 стручок

    рис   - 100 г

    креветки   - 100 г

    лавровий лист   - 1 шт.

    кріп   - 1 пучок

    яйце   - 1 шт.

    суха гірчиця   - 1 щіпка

    лимон   - 1/2 шт.

    рослинне масло   - 100 мл

    детальніше
  • Закусочний торт

    Закусочний торт

    Інгредієнти:
    риба червона слабосолона ( форель або сьомга ) 500 г
    яйця варені 4 шт.
    рис відварний 4-5 ст. л.
    крабові палички (або креветки) 1 упаковка
    Для крему:
    м'який сир "Філадельфія" 100 г
    сметана 4 ст. л.
    майонез 4 ст. л.
    желатин 8 г
    Для прикраси:
    зелень
    червона ікра

    детальніше
    Волован з кремом з сирного сиру і червоною ікрою

    Волован з кремом з сирного сиру і червоною ікрою

    Особливих пропорцій в цьому рецепті немає, все залежить від того, на скільки людина ця закуска готується.

    Нам знадобиться:

    листкове бездріжджове тісто

    сирний крем сир (можна взяти вершковий)

    трохи вершків 20%

    червона риба солона (можна сьомгу холодного копчення)

    червона ікра

    дрібно нарізану зелень кропу (її потрібно небагато)

    детальніше
    Суп-пюре з лососем

    Суп-пюре з лососем

    • філе лосося - 500г
    • цибуля речатий - 1 цибулина
    • цибуля порей - 4 стебла
    • оливкова олія - ​​1 ст.л.
    • картопля - 2 бульби
    • рибний бульйон - 2 склянки
    • вода - 3 склянки
    • вершки жирні (33%) - 2/3 склянки
    • лавровий лист, сіль, мелений чорний перець, лимонний сік - за смаком
    • свіжа зелень петрушки - за смаком

    У неглибоко каструлі розігрійте оливкову олію, додайте дрібно нарізані цибулю і цибулю-порей і обсмажуйте до тих пір, поки цибуля не стане прозорим (приблизно 2-3 хвилини). Додайте в каструлю нарізану кубиками картоплю, рибний бульйон, приправте сіллю і спеціями. Доведіть бульйон до кипіння, після чого зменшіть вогонь і варити до готовності картоплі (25-30 хвилин).

    Потім дайте супу охолонути, злийте бульйон в окрему каструлю, а овочі порціями пюріруйте в міксері або кухонному комбайні. Содіні пюре з'єднати з бульйоном і розігрійте на маленькому вогні.

    Філе лосося порізати маленькими шматочками, перемішайте їх з сіллю і перцем і додайте в суп. Проваріть до готовності риби, постійно помішуючи (не більше 5 хвилин), поле чого приправте суп-пюре вершками і за бажанням, лимонним соком.

    Перед подачею на стіл суп можна прикрасити гілочками свіжої зелені.

    детальніше
    Мідії з квасолею в томаті

    Мідії з квасолею в томаті

    • мідії (варені) - 200-250г
    • квасоля - 1 склянка
    • цибуля ріпчаста - 1-2 шт.
    • рослинне масло - 2-3 ст.л.
    • томат-паста - 1-2 ст.л.
    • часник - за смаком
    • сіль, цукор - за смаком.

    & Nbsp;

    Подрібнити м'ясо варених мідій, зварити квасолю. Цибулини обсмажити в маслі пісному. Додайте томат-пасту, часник, сіль, цукор і бульйон від мідій. Змішайте томат, мідії, приправи. Блюдо подати в охолодженому вигляді.

    & Nbsp;

    детальніше
  • Салат з креветками і грейпфрутом і авокадо

    Салат з креветками і грейпфрутом і авокадо

    • креветки далекосхідні (м'ясо) - 500г
    • грейпфрут - 1 шт.
    • майонез - 100г
    • авокадо - 1/2 шт.

    Свіжозаморожені креветки викласти в каструлю і залити крутим окропом (не кип'ятити). Потім очистити їх і розламати на шматочки ~ 1 см. Зрілий плід авокадо очистити (зняти дуже тонко шкірку, якщо плід дійсно зрілий, то шкурка дуже добре відділяється) нарізати кубиками. Пару великих рожевих грейпфрутів якісно очистити від плівок (якість очищення є гарантією того, що салат не вийде гірким), потім руками розібрати на дрібні шматочки. Всі отримані інгредієнти скласти в салатник, заправити майонезом. Ніжно перемішати. До подачі на стіл бажано охолодити.

    Салат підходить в якості закуски на красивий рибний стіл. Якщо салат використовується в якості самостійного блюда, до нього непогано подати злегка підсмажені тости з французької булки, вершкове масло, трохи охолоджене біле вино.

    детальніше
    Рибне філе в картопляному клярі

    Рибне філе в картопляному клярі

    Інгредієнти:

    Філе риби ( форель ) - 600 г
    Картопля (середній) - 3 шт
    Яйце куряче - 1 шт
    Лимон - 1/2 шт
    Борошно - 2 ст. л.

    Приготування:

    1. Філе риби нарізати на порційні шматки, посолити, додати спеції і скропити соком лимона.

    2. Картоплю помити, очистити і натерти на крупній тертці. Додати яйце і борошно, ретельно перемішати. Рибу запанірувати в картопляному клярі (щільно притискаючи).

    3. Обсмажити з двох сторін на розігрітій сковороді з оливковою олією. Зменшити вогонь, накрити кришкою і довести до готовності (близько 30 хвилин).

    4. Подавати з овочами.

    детальніше
    Стейки блакитної акули в білому вині

    Стейки блакитної акули в білому вині

    Стейки блакитної акули вимочуються в білому вині. Чим довше тим краще, в усякому разі, не менше 5 годин, а краще годин 10-15. У вино слід додати 3-4 столових ложки свіжовичавленого лимонного соку і крупномолотий чорний перець. Солити на цьому етапі не варто.

    детальніше
    Локшина з соусом з кальмарів

    Локшина з соусом з кальмарів

    - кальмари (очищені) - 900г
    - оливкова олія - 1 ст.л.
    - ріпчаста цибуля (нарізаний) - 1 шт.
    - часник (дуже дрібно нарізаний) - 2 зубчики
    - фенхель (насіння) - 1 ч.л.
    - червоний перець (роздавлений) - 1/4 ч.л.
    - помідори (консервовані) - 800г
    - сіль - за смаком
    - локшина - 450г
    - петрушка (дрібно нарізана) - 25г.

    детальніше
  • Лососіна, смажена в тісті

    Лососіна, смажена в тісті

    - філе лосося - 500г
    - борошно - 1 склянка
    - яйце - 1 шт.
    - світле пиво - неповна склянка
    - сік половинки лимона
    - сіль - за смаком
    - рослинне масло для смаження

    детальніше
    Креветки в хрусткій паніровці

    Креветки в хрусткій паніровці

    Тигрові креветки - 500г; для клярі: борошно - 3 ст.л .; вода; сіль; для панірування: панірувальні сухарі з білого хліба.
    Розігріти духовку до 180С. Креветки промити, відрізати голову, зігнути хвостик, щоб між лусочками була видна чорна кишка.

    детальніше
    Шашлик з осетра

    Шашлик з осетра

    - осетер (філе) - 1500г
    - вино біле сухе - 150г
    - масло рослинне - 50г
    - лимон - 1/2 шт.
    - ріпчаста цибуля - 300г
    - перець солодкий стручковий - 300г
    - помідори - 500г
    - перець чорний мелений - за смаком
    - лавровий лист - зі смаком
    - сіль.

    детальніше