Кальмари, фаршировані грибами, сиром і яйцями

Кальмари, фаршировані грибами, сиром і яйцями

Фаршированные кальмары не просто вкусные, они превосходно смотрятся на любом столе.:

Состав:

Тушки кальмаров – 4 шт
Яйца – 2 шт
Мягкий сыр – 100 гр
Маринованные шампиньоны – 20 шт
Соль, тимьян – по 0,5 ч.л.

Приготовление:

Для фарширования лучше взять неочищенных кальмаров, их вкус значительно ярче, а процесс очистки потребует минимум усилий. Сыр можно выбрать по собственному усмотрению, главное, чтобы он хорошо плавился.
Тушки кальмаров обмыть в холодной воде. В кастрюле закипятить воду, окунать в кипящую воду тушки кальмаров на 15-20 секунд, в зависимости от размеров, и тут быстро вытаскивать, чтобы они не стали жёсткими. За время нахождения в кипящей воде должна практически полностью исчезнуть фиолетовая плёнка, а сами тушки приобретут слегка желтоватый оттенок.

После этого останется только вычистить ножом внутренности кальмара и хорду, а также смыть холодной водой свернувшиеся остатки фиолетовой плёнки. На этом процесс чистки будет завершён.

У очищенных кальмаров нужно обрезать выступающие части, стараясь не повредить целостность оболочки.

Обрезанные части кальмаров порезать небольшими лентами, смешать с порезанными мелким кубиком яйцами и сыром, солью и тимьяном.

Нафаршировать подготовленные тушки кальмаров и поставить в разогретую до 220 градусов духовку на 10 минут.

За это время сыр в начинке успеет расплавиться, а кальмары немного подрумянятся сверху.

Подавать фаршированных кальмаров можно в качестве горячего блюда сразу после запекания или, порезав кружочками, в качестве холодной закуски.

Приятного аппетита!

  • Рибний суп по-середземноморському

    Рибний суп по-середземноморському

    Для приготування знадобиться:

    - 500 г щільного філе білої риби без кісток і шкірки

    - 2 столова ложка оливкової олії

    - 1 велика цибулина, нарізати

    - 2 зубчики часнику, подрібнити

    - 400 г (1 банка) помідорів у власному соку

    - 1 столова ложка томатної пасти

    - 1 стакан сухого білого вина

    - 3 склянки рибного або курячого бульйону

    - 1 столова ложка дрібних каперсів

    - 2 столові ложки нарізаних оливок

    - пригорща свіжого листя базиліка

    &Nbsp;

    детальніше
    Кальмари, фаршировані грибами, сиром і яйцями

    Кальмари, фаршировані грибами, сиром і яйцями

    Фаршировані кальмари не просто смачні, вони чудово виглядають на будь-якому столі.

    Склад:
    Тушки кальмарів & ndash; 4 шт
    Яйця & ndash; 2 шт
    М'який сир & ndash; 100 гр
    Мариновані печериці – 20 шт
    Сіль, чебрець & ndash; по 0,5 ч.л.

    детальніше
    Лаваш з лососем

    Лаваш з лососем

    Інгредієнти для рецепта & nbsp; Лаваш з лососем

    тонкий лаваш - одна штука
    копчений лосось - 200 грам
    м'який плавлений сир - 100 грам
    червона ікра - за смаком
    листя зеленого салату - на смак
    зелень кропу - за смаком
    лимон - для прикраси

    детальніше
    Салат з креветками

    Салат з креветками

    &Nbsp;

    Інгредієнти:

    апельсин   - 3 шт.

    огірок   - 1 шт.

    солодкий перець   - 1 стручок

    рис   - 100 г

    креветки   - 100 г

    лавровий лист   - 1 шт.

    кріп   - 1 пучок

    яйце   - 1 шт.

    суха гірчиця   - 1 щіпка

    лимон   - 1/2 шт.

    рослинне масло   - 100 мл

    детальніше
  • Закусочний торт

    Закусочний торт

    Інгредієнти:
    риба червона слабосолона ( форель або сьомга ) 500 г
    яйця варені 4 шт.
    рис відварний 4-5 ст. л.
    крабові палички (або креветки) 1 упаковка
    Для крему:
    м'який сир "Філадельфія" 100 г
    сметана 4 ст. л.
    майонез 4 ст. л.
    желатин 8 г
    Для прикраси:
    зелень
    червона ікра

    детальніше
    Волован з кремом з сирного сиру і червоною ікрою

    Волован з кремом з сирного сиру і червоною ікрою

    Особливих пропорцій в цьому рецепті немає, все залежить від того, на скільки людина ця закуска готується.

    Нам знадобиться:

    листкове бездріжджове тісто

    сирний крем сир (можна взяти вершковий)

    трохи вершків 20%

    червона риба солона (можна сьомгу холодного копчення)

    червона ікра

    дрібно нарізану зелень кропу (її потрібно небагато)

    детальніше
    Суп-пюре з лососем

    Суп-пюре з лососем

    • філе лосося - 500г
    • цибуля речатий - 1 цибулина
    • цибуля порей - 4 стебла
    • оливкова олія - ​​1 ст.л.
    • картопля - 2 бульби
    • рибний бульйон - 2 склянки
    • вода - 3 склянки
    • вершки жирні (33%) - 2/3 склянки
    • лавровий лист, сіль, мелений чорний перець, лимонний сік - за смаком
    • свіжа зелень петрушки - за смаком

    У неглибоко каструлі розігрійте оливкову олію, додайте дрібно нарізані цибулю і цибулю-порей і обсмажуйте до тих пір, поки цибуля не стане прозорим (приблизно 2-3 хвилини). Додайте в каструлю нарізану кубиками картоплю, рибний бульйон, приправте сіллю і спеціями. Доведіть бульйон до кипіння, після чого зменшіть вогонь і варити до готовності картоплі (25-30 хвилин).

    Потім дайте супу охолонути, злийте бульйон в окрему каструлю, а овочі порціями пюріруйте в міксері або кухонному комбайні. Содіні пюре з'єднати з бульйоном і розігрійте на маленькому вогні.

    Філе лосося порізати маленькими шматочками, перемішайте їх з сіллю і перцем і додайте в суп. Проваріть до готовності риби, постійно помішуючи (не більше 5 хвилин), поле чого приправте суп-пюре вершками і за бажанням, лимонним соком.

    Перед подачею на стіл суп можна прикрасити гілочками свіжої зелені.

    детальніше
    Мідії з квасолею в томаті

    Мідії з квасолею в томаті

    • мідії (варені) - 200-250г
    • квасоля - 1 склянка
    • цибуля ріпчаста - 1-2 шт.
    • рослинне масло - 2-3 ст.л.
    • томат-паста - 1-2 ст.л.
    • часник - за смаком
    • сіль, цукор - за смаком.

    & Nbsp;

    Подрібнити м'ясо варених мідій, зварити квасолю. Цибулини обсмажити в маслі пісному. Додайте томат-пасту, часник, сіль, цукор і бульйон від мідій. Змішайте томат, мідії, приправи. Блюдо подати в охолодженому вигляді.

    & Nbsp;

    детальніше
  • Салат з креветками і грейпфрутом і авокадо

    Салат з креветками і грейпфрутом і авокадо

    • креветки далекосхідні (м'ясо) - 500г
    • грейпфрут - 1 шт.
    • майонез - 100г
    • авокадо - 1/2 шт.

    Свіжозаморожені креветки викласти в каструлю і залити крутим окропом (не кип'ятити). Потім очистити їх і розламати на шматочки ~ 1 см. Зрілий плід авокадо очистити (зняти дуже тонко шкірку, якщо плід дійсно зрілий, то шкурка дуже добре відділяється) нарізати кубиками. Пару великих рожевих грейпфрутів якісно очистити від плівок (якість очищення є гарантією того, що салат не вийде гірким), потім руками розібрати на дрібні шматочки. Всі отримані інгредієнти скласти в салатник, заправити майонезом. Ніжно перемішати. До подачі на стіл бажано охолодити.

    Салат підходить в якості закуски на красивий рибний стіл. Якщо салат використовується в якості самостійного блюда, до нього непогано подати злегка підсмажені тости з французької булки, вершкове масло, трохи охолоджене біле вино.

    детальніше
    Рибне філе в картопляному клярі

    Рибне філе в картопляному клярі

    Інгредієнти:

    Філе риби ( форель ) - 600 г
    Картопля (середній) - 3 шт
    Яйце куряче - 1 шт
    Лимон - 1/2 шт
    Борошно - 2 ст. л.

    Приготування:

    1. Філе риби нарізати на порційні шматки, посолити, додати спеції і скропити соком лимона.

    2. Картоплю помити, очистити і натерти на крупній тертці. Додати яйце і борошно, ретельно перемішати. Рибу запанірувати в картопляному клярі (щільно притискаючи).

    3. Обсмажити з двох сторін на розігрітій сковороді з оливковою олією. Зменшити вогонь, накрити кришкою і довести до готовності (близько 30 хвилин).

    4. Подавати з овочами.

    детальніше
    Стейки блакитної акули в білому вині

    Стейки блакитної акули в білому вині

    Стейки блакитної акули вимочуються в білому вині. Чим довше тим краще, в усякому разі, не менше 5 годин, а краще годин 10-15. У вино слід додати 3-4 столових ложки свіжовичавленого лимонного соку і крупномолотий чорний перець. Солити на цьому етапі не варто.

    детальніше
    Локшина з соусом з кальмарів

    Локшина з соусом з кальмарів

    - кальмари (очищені) - 900г
    - оливкова олія - 1 ст.л.
    - ріпчаста цибуля (нарізаний) - 1 шт.
    - часник (дуже дрібно нарізаний) - 2 зубчики
    - фенхель (насіння) - 1 ч.л.
    - червоний перець (роздавлений) - 1/4 ч.л.
    - помідори (консервовані) - 800г
    - сіль - за смаком
    - локшина - 450г
    - петрушка (дрібно нарізана) - 25г.

    детальніше
  • Лососіна, смажена в тісті

    Лососіна, смажена в тісті

    - філе лосося - 500г
    - борошно - 1 склянка
    - яйце - 1 шт.
    - світле пиво - неповна склянка
    - сік половинки лимона
    - сіль - за смаком
    - рослинне масло для смаження

    детальніше
    Креветки в хрусткій паніровці

    Креветки в хрусткій паніровці

    Тигрові креветки - 500г; для клярі: борошно - 3 ст.л .; вода; сіль; для панірування: панірувальні сухарі з білого хліба.
    Розігріти духовку до 180С. Креветки промити, відрізати голову, зігнути хвостик, щоб між лусочками була видна чорна кишка.

    детальніше
    Шашлик з осетра

    Шашлик з осетра

    - осетер (філе) - 1500г
    - вино біле сухе - 150г
    - масло рослинне - 50г
    - лимон - 1/2 шт.
    - ріпчаста цибуля - 300г
    - перець солодкий стручковий - 300г
    - помідори - 500г
    - перець чорний мелений - за смаком
    - лавровий лист - зі смаком
    - сіль.

    детальніше