+380 99 15 66 349
+380 98 212 41 01
пн — пт с 9:00 до 18:00

Блакитна акула

Представник сімейства акул, блакитна акула є одним з двох, найбільш поширених видів. Другий вид - це оселедцева акула. Своє ім'я блакитна акула отримала за забарвлену в темно-блакитний колір спину і світло-блакитні боки.
М'ясо синіх акул вважається одним з найцінніших в гастрономічному відношенні серед інших видів хижачок. Воно майже позбавлене аміачного запаху, ніжне і може використовуватися в їжу в свіжому, сушеному, копченому вигляді і т.д.

Де водиться?

Блакитна акула

Новини Всі новини

Експерти: регулярне споживання морської жирної риби продовжує життя

Вживання в їжу жирної морської риби здатне істотно зміцнити здоров'я і продовжити життя, говориться в дослідженні, опублікованому в американському науковому журналі Annals of Internal Medicine.

19.08.2013 детальніше

Як подавати червону ікру: правила етикету

Згідно з правилами етикету, якщо червону ікру подають як окреме частування, а не в складі будь-якої страви, її необхідно укласти в икорницах, поставлену на колотий лід. 15.07.2013 детальніше

Харчова цінність м'яса форелі, вирощеної в море

Харчова цінність форелі залежить від її походження і віку, тому показники тесту можуть варіювати. 21.02.2013 детальніше