+380 99 15 66 349
+380 98 212 41 01
пн — пт с 9:00 до 18:00

Хокі (макруронус)

Ці риби мають довгим хлистовідной тоншає хвостом, без відокремленого хвостового плавника на кінці. Частково це глибоководні риби, представлені невеликим числом маловивчених видів. Макруронус досить численні в водах Аргентини південніше Буенос-Айреса і Фолклендських островів (макруронус атепсапіз), а також у Новій Зеландії і Тасманії (М. novaezelandiae). Спина у аргентинського макруронус блакитна, боки і черево сріблясті; забарвлення новозеландський & mdash; червона. Вони досягають довжини 90 & mdash ;. 125 см
Має хорошу текстуру і смак, часто проводиться у вигляді блоків і сурімі. Вид відрізняє високоякісний філ. Всі види теплової обробки: жарка, смаження у фритюрі, парова обробка.

Де водиться?

Хокі (макруронус)

Новини Всі новини

Експерти: регулярне споживання морської жирної риби продовжує життя

Вживання в їжу жирної морської риби здатне істотно зміцнити здоров'я і продовжити життя, говориться в дослідженні, опублікованому в американському науковому журналі Annals of Internal Medicine.

19.08.2013 детальніше

Як подавати червону ікру: правила етикету

Згідно з правилами етикету, якщо червону ікру подають як окреме частування, а не в складі будь-якої страви, її необхідно укласти в икорницах, поставлену на колотий лід. 15.07.2013 детальніше

Харчова цінність м'яса форелі, вирощеної в море

Харчова цінність форелі залежить від її походження і віку, тому показники тесту можуть варіювати. 21.02.2013 детальніше