+380 99 15 66 349
+380 98 212 41 01
пн — пт с 9:00 до 18:00

Ікра лососевих риб

Ікра горбуші БЕЗ КОНСЕРВАНТІВ !!!
Купуючи ікру в банках, ми, крім самої ікри; купуємо соняшникову олію і консерванти. Ми пропонуємо ікру, яка, крім солі і, власне, самої ікри, нічого більше не містить. Цю ікру видобувають з дикого тихоокеанського лосося, розфасовують в упаковки по 1 кг і доставляють в замороженому вигляді, зберігаючи при цьому всі корисні і смакові властивості.
Для того, щоб дефростувати (розморозити) ікру, достатньо покласти пакунок в холодильник (температура 0- + 5 С) і через 8-12 годин ікра буде готова до вживання. Після дефростації ікри можна зберігати 7-10 днів в холодильнику при температурі 0 + 5С Повторно ікру заморожувати не можна! Це високоякісний продукт, який не містить ніяких добавок, які деформують смак і негативно впливають на людський організм зі збалансованим вмістом солі
В ікрі міститься велика кількість поживних речовин, мінералів, які легко засвоюються організмом, вітаміни А, С і 500, фолієва кислота. Ікра калорійніша за м'ясо, рибу, молока та інші продукти, її особливо рекомендують людям, які потребують посиленого живлення, при виснаженні, вагітним жінкам.

Де водиться?

Ікра лососевих риб

Новини Всі новини

Експерти: регулярне споживання морської жирної риби продовжує життя

Вживання в їжу жирної морської риби здатне істотно зміцнити здоров'я і продовжити життя, говориться в дослідженні, опублікованому в американському науковому журналі Annals of Internal Medicine.

19.08.2013 детальніше

Як подавати червону ікру: правила етикету

Згідно з правилами етикету, якщо червону ікру подають як окреме частування, а не в складі будь-якої страви, її необхідно укласти в икорницах, поставлену на колотий лід. 15.07.2013 детальніше

Харчова цінність м'яса форелі, вирощеної в море

Харчова цінність форелі залежить від її походження і віку, тому показники тесту можуть варіювати. 21.02.2013 детальніше