+380 99 15 66 349
+380 98 212 41 01
пн — пт с 9:00 до 18:00

Бротола

Забарвлення тіла світло сірувато-рожевий. Вважається глибоководна риба. В уловах зустрічаються екземпляри досягають довжиною 75см. Переважна довжина 25-60см; середня маса 1-3кг.
М'ясо білого кольору, в принципі водянистий, фарш білого кольору, рідкий з низьким водоудерживающей здатністю. Рекомендується використовувати як їдальню рибу, а також для виробництва кулінарних виробів.
За харчової та біологічної цінності М'ясо рівноцінно м'яса тріскових риб. М'ясо Бротола не жирне, білий колір з приємним смаком, м'який, дуже ніжний, багато білок 16,3-19,3%. Мало кісток.

Де водиться?

Бротола

Новини Всі новини

Експерти: регулярне споживання морської жирної риби продовжує життя

Вживання в їжу жирної морської риби здатне істотно зміцнити здоров'я і продовжити життя, говориться в дослідженні, опублікованому в американському науковому журналі Annals of Internal Medicine.

19.08.2013 детальніше

Як подавати червону ікру: правила етикету

Згідно з правилами етикету, якщо червону ікру подають як окреме частування, а не в складі будь-якої страви, її необхідно укласти в икорницах, поставлену на колотий лід. 15.07.2013 детальніше

Харчова цінність м'яса форелі, вирощеної в море

Харчова цінність форелі залежить від її походження і віку, тому показники тесту можуть варіювати. 21.02.2013 детальніше