+380 99 15 66 349
+380 98 212 41 01
пн — пт с 9:00 до 18:00

Есколар (масляна риба)

Поширена в тропічних і помірно теплих водах по всьому світовому океану
Найчастіше есколар потрапляє в мережі комерційних промисловиків в водах біля Австралії і Нової Зеландії.
Риба надходить на ринках багатьох європейських країн, в Канаді і США, де часто в ресторанах її подають під назвою білого тунця (тунець) або "навіть супер-білий тунець"
М'ясо біле, щільна консистенція і приємний смак, подібна зі смаком хорошого жирний палтус. Ця риба багата білками, вітаміни А і 500 В і група, фосфор, йод і кальцій.
При обробленні риба філетіруется і ріжеться на товсті стейки. При промисловій переробці М'ясо Есколар використовується для виготовлення баличних виробів і копчення. У домашніх умовах для масляної риби (Есколар) підходять будь-які способи приготування. Масляну рибу можна смажити на сковороді, тушкувати або готувати на грилі. Однак найкращим вважається підсмажування на грилі (на відкритому вогні). При такому способі приготування з м'якоті видаляється зайва кількість жиру.

Де водиться?

Есколар (масляна риба)

Новини Всі новини

Експерти: регулярне споживання морської жирної риби продовжує життя

Вживання в їжу жирної морської риби здатне істотно зміцнити здоров'я і продовжити життя, говориться в дослідженні, опублікованому в американському науковому журналі Annals of Internal Medicine.

19.08.2013 детальніше

Як подавати червону ікру: правила етикету

Згідно з правилами етикету, якщо червону ікру подають як окреме частування, а не в складі будь-якої страви, її необхідно укласти в икорницах, поставлену на колотий лід. 15.07.2013 детальніше

Харчова цінність м'яса форелі, вирощеної в море

Харчова цінність форелі залежить від її походження і віку, тому показники тесту можуть варіювати. 21.02.2013 детальніше