+380 99 15 66 349
+380 98 212 41 01
пн — пт с 9:00 до 18:00

Масляні (баттерфіші)

Баттерфіш (Stromateus Brasiliensis - масляна) - риба сімейства Stromateidae (Строматеевие риби). Стоматит поширений в південно-західній Атлантиці від Бразилії до Аргентини. Патагонський СТРОМАТ (С. Brasiliensis) здійснює нагульні міграції, переміщаючись після нересту, що відбувається навесні, в більш холодні південні води.
Строматеевие - високотелие, сплощені з боків риби, у яких черевні плавники в дорослому стані завжди відсутні.
Довжина баттерфіш зазвичай не перевищує 20-22 см, а вага - 230-280 г. Вміст жиру в м'ясі від 1 до 18%, білка - 16-18%. Сама жирна баттерфіш буває в осінніх і зимових уловах (12-18% жиру).
Строматеевой, що володіє смачне М'ясо, відноситься до числа досить важливий рибальський об'єкти.
М'ясо смажена і варена риба білий кольори, ніжний, соковитий і смачний. Кулінарні вироби з білого баттерфіша відрізняються високими смаковими якостями.
При розбиранні риби мало відходів. Реалізує в свіжому, копчений і в'ялений вигляді.

Де водиться?

Масляні (баттерфіші)

Новини Всі новини

Експерти: регулярне споживання морської жирної риби продовжує життя

Вживання в їжу жирної морської риби здатне істотно зміцнити здоров'я і продовжити життя, говориться в дослідженні, опублікованому в американському науковому журналі Annals of Internal Medicine.

19.08.2013 детальніше

Як подавати червону ікру: правила етикету

Згідно з правилами етикету, якщо червону ікру подають як окреме частування, а не в складі будь-якої страви, її необхідно укласти в икорницах, поставлену на колотий лід. 15.07.2013 детальніше

Харчова цінність м'яса форелі, вирощеної в море

Харчова цінність форелі залежить від її походження і віку, тому показники тесту можуть варіювати. 21.02.2013 детальніше